Viewing entries in
Artist Talk

Comment

Foredrag "Med eller uden Maske"

På fredag d. 6 december kl. 16-17.30 kommer jeg på besøg i Vorupør på The Break Café med et foredrag om livet som kunstner.


Ved denne lejlighed vil jeg præsentere min nye kalender som har MASKER som tema.

Det bliver en samtale som gør kunsten levende og jeg fortæller om tankerne bag og hvad der inspirerer mig.

Jeg har nogle forslag til jule,- mandel- og adventsgave fra små billeder til spil og mandalabog.

Der vil være lidt lækkert fra Break - Kaffe øl og vand mv. kan købes.


Entre til arrangementet er 50 kr.

Comment

Kunst og Mad

Comment

Kunst og Mad

Lørdag den 16. marts kl. 11-13

Kom til en extra ordinær sanseoplevelse du ikke har oplevet før.

F O R E D R A G om K U N S T OG S M Ø R R E B R Ø D

Hvordan vælger jeg farver og motiv, når jeg maler? Hvad gør en gammeldags smørrebrød til

en vegetarisk smagsoplevelse anno 2024 der ligner et fyrværkeri? Svaret får du her.

Sammen udforsker vi sammensætning og anretning imens du kreerer dit eget maleriske måltid.

På væggene af caféen hænger en pop up udstilling med mine farverrige oliemalerier og gouaches i små og større formater. Vendespil i smukke æsker, mandalabog og Artmoney fra min webshop har jeg med. Desuden vilde urter, surdejsbrød, kryddersmør, og hjemmelavet pålæg.

Prisen er 125 kr. og tilmelding sker senest 13.3. ved at overføre beløbet med mobilepay.

797426

Har du ikke mobilepay - send mig gerne en sms til 28657140. Så finder vi ud af det.

Vi mødes i Whole Food Café på Vestergade 36 i Thisted. Hjertelig velkommen.

Comment

Food Art in Thisted den 16.marts 2024

Comment

Food Art in Thisted den 16.marts 2024

Kom til foredrag og frokost på Whole Food Café. Lær, leg og opdag lighederne i madlavning og kunst.

lørdag 16. marts kl. 11-13 på Vestergade 36, 7700 Thisted

Til arrangementet vil jeg give dig et indblik i mit arbejde i atelieret og i køkkenet, og demonstrere hvor meget aktiviteterne begge steder har tilfælles. Jeg vil tale om processen, når malerier bliver til, give indblik i arbejdet med farver og materialer - og vi skal se på, hvordan de samme mekanismer gør sig gældende i køkkenet med knive, konsistenser og krydderier.

Sammen skal vi udforske sammensætning og anretning, og undervejs kreerer du dit eget maleriske måltid. Tallerkenen er dit lærred, og på en bund af hjemmelavet surdejsbrød anretter du selv med forskellige farverige ingredienser som plantebaseret pålæg, bladgrønt, blomster, spirede frø og bønner mm.

Arrangementet er på den veganske café, Whole Food Café i Thisted. Her er det rart at være. Indretningen minder mig om caféer i Berlin, hvor jeg boede engang. Der er en hjemlig stemning, og der er fokus på bæredygtighed. Du kan købe drikkevarer og kage i forbindelse med arrangementet, og der vil være et udvalg af malerier på væggene i caféen den dag. Jeg håber du har lyst til at udforske kunsten og madlavningen med mig.

Du tilmelder dig ved at betale over mobilpay og overfører 125 kr. til 28657140 . Beløbet dækker foredraget og de smørrebrød, du selv anretter.

Tilmeldingsfrist er 13.marts.

Ved minimum 10 tilmeldinger gennemfører vi arrangementet.

Comment

Artist Talk : FOODART

Comment

Artist Talk : FOODART

Imens jeg udstillede hos Lyngby Kunstforening i Portnerbolig ved Sophienholm, lavede jeg en Artist Talk lørdag den 18. november 2023.

Ofte bliver jeg spurgt efter teknikker og hvorfra jeg henter inspirationen til at male. Om jeg maler hverdag. Om jeg kan leve af det. Om hvordan jeg ved, at maleriet er færdig. Om hvilken slags maling jeg bruger. Om det er svært at få nye ideer til nye malerier.

Selvom jeg har en vis forståelse for disse spørgsmål, ville jeg give i min Artist Talk mine erfaringer videre på en anden måde. Denne måde kredser om selve kreativiteten og hvordan jeg kan skabe noget originalt.

Jeg opdagede for to år siden, at jeg bruger lignende metoder i køkkenet, når jeg laver mad som i atelieret, når jeg maler billeder. Fordi jeg er optaget af kontraster, hvad materialer, ingredienser, redskaber, farver og krydderier angår. Inholdsstoffer og smag ved tilblivelsen af en måltid er lige så relevant som pigmenter, farvernes værdi og brug af forskellige mængder af vand, når jeg maler f.eks. med gouache.

Det blev til en smagsoplevelse med salat fra min have, en slags der tåler moderat frost, kombineret med spirrer fra egen produktion og hjemmelavet surdejsbrød. Det hele var produceret en time før serveringen. Som når jeg arbejder med maleriet, udvikler jeg imens jeg improviserer.

Comment